Bohinj Area

Project gallery

 

About this project

This lovely holiday house is located in a small village Polje near the famous lake Bohinj. As can be observed from the before and after pictures, the house has previously been quite neglected. Our client wanted a complete renovation that would offer a luxury and comfortable stay to the tourists in the natural, peaceful area.

Big windows and the white scheme played an important role in bringing nature into space and connecting it with the overall theme. That can be best felt in the kitchen where the Velux window and side widows bring lots of greenery into space as well as in the living room with big terrace doors leading to the terrace. 

This gorgeous house is now being let out to tourists and also available for sale. Curious to learn more? Click here.

 

Before & afters about this project

before
after
before
after
before
after
before
after
before
after
before
after